Ulusal Yapı Müzesi ve Snarkitecture isimli stüdyonun işbirliğiyle gerçekleşen bir etkinlik bugünlerde müzenin orta yerinden sürreal anların yansımasına sebep oluyor.

Yaklaşık 1000 metrekarelik alana getirilen 1 milyon civarındaki geri dönüşebilir, yarı saydam plastik topla birlikte yerleştirilen beyaz sandalye ve şemsiyelerle Ulusal Yapı Müzesi kapalı bir plaja dönüştürüldü. Plastik top denizinde yüzenler sandalyelerde dinlenebilirken bardan aldığı içkilerini yudumladı.

The BEACH” isimli projeyi Snarkitecture’ın iki beyni Alex Mustonen ve Daniel Arsham şöyle yorumluyor: “Materyallerin sunduğu imkanları ve niteliklerini yeniden düşündüren bir mimari enstalasyon yaratmak için heyecan verici bir fırsattı. Ki bu fırsat keşfi ve etkileşimi yüreklendiriyor. Ziyaretçilere beklenmedik ve akılda kalıcı bir deneyim sunarak rahatlamalarına ve sosyalleşmelerine olanak tanıyor.

the national museum building ulusal muze binasi beach plaj beyaz toplar studio snarkitecture 9 the national museum building ulusal muze binasi beach plaj beyaz toplar studio snarkitecture 10the national museum building ulusal muze binasi beach plaj beyaz toplar studio snarkitecture 2 the national museum building ulusal muze binasi beach plaj beyaz toplar studio snarkitecture 3 the national museum building ulusal muze binasi beach plaj beyaz toplar studio snarkitecture 4 the national museum building ulusal muze binasi beach plaj beyaz toplar studio snarkitecture 5 the national museum building ulusal muze binasi beach plaj beyaz toplar studio snarkitecture 6 the national museum building ulusal muze binasi beach plaj beyaz toplar studio snarkitecture 7 the national museum building ulusal muze binasi beach plaj beyaz toplar studio snarkitecture 8

Başka N’olmuş: Kadınların mayodan bikiniye son 120 yıldır plajda ne giydiğini 2 dakikada izleyin

h/t: designboom